Luc Zwaanenburg
Luc Zwaanenburg
19:00 19 Jul 18
We zochten een goede ontvangstact voor onze gasten en die hebben we bij jullie gevonden. Mede door jullie ideeën en inzet is de openingsact een groot succes geworden. Bedankt.
Jasper Smits
Jasper Smits
19:03 01 Jul 18
De Grand Dame als ontvangst act is een super leuke originele openingsact die nog lang voor positieve gespreksstof heeft gezorgd. De Rode Lopers is een top bedrijf met spontane en enthousiaste acteurs. Bedankt voor de geweldige ervaring!
Anne Bos
Anne Bos
15:46 27 Jun 18
In 1 woord geweldig: de openingsact van de rode loper. Hoe verzinnen ze het! Echt een aanrader.
Greetje Hoeve
Greetje Hoeve
18:15 26 Jun 18
De Rode Loper, ik ben daarbij geweest in Mare bij Alkmaar. Wij mijn gezin en ik vonden het zeer verrassend en leuk, je moest eerst op de rode knop drukken over de Rode Loper en dan stond je voor een prachtige in rood geklede dame die allerlei vragen aan je vroeg. Als laatste liep je onder de rode dame door en was je herboren 😀 het was Grandioos en super gedaan. Hulde voor de groep van de Rode Loper
Marja Olff
Marja Olff
07:52 26 Jun 18
Super leuke openingsact voor bedrijfsevenementen - feesten en andere feestelijk zakelijke evenementen! Enorme Dame met briljante acteurs die lach, verwondering en verbazing bij de gasten en toeschouwers oproepen ...
Annelies Dijkhuizen
Annelies Dijkhuizen
20:05 25 Jun 18
De Rode Lopers, zeer goed en professioneel bedrijf. Afspraak is afspraak. Enthousiast, fris en in voor allerlei spontane acties.Bij opening ons bedrijf de openingsact en ontvangstact verzorgd, ons motto; Het moet in één keer goed, een tweede kans krijg je niet.Resultaat 100% spraakmakend!
Els Imthorn
Els Imthorn
07:39 22 Jun 18
Mooi en ook lekker lang, de ontvangstact van de Rode Lopers. De 'Grand Dame' als openingsact was zeer fraai, met als hoogtepunt de entree onder haar rokken door. Fraai gedaan!
René den Hollander
René den Hollander
11:42 11 Jun 18
Zeer bijzondere openingsact , geweldige show en de " langste" ontvangstact die ik ooooooit heb gezien! ;) Blij met de kwaliteit van dienstverlening en zeer hartelijke gastheren en gastvrouw!! 5 sterretjes all inclusive, hopelijk tot snel bij de volgende opening!
potvolblomme .
potvolblomme .
20:10 07 Jun 18
Wat een te gek gave openingsact, echt verrassend en origineel ook als openingsact voor een nieuw pand of zo.. ik heb nog nooit op zo een lange loper gelopen, volgens mij zelfs Meryl Streep ook niet
Loes de Bruin
Loes de Bruin
07:59 07 Jun 18
Prachtige openingsact! Leuke ontvangst op een hele lange rode loper. En onder de rokken door van een grande dame☺
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven

De samenwerking tussen de 4 acteurs, Michel Krot, Flip Aarts, Loes de Bruin en Arthur Swanevelt en The Entertainment Company van Conrad Stockman kwam tot stand door wederzijds vertrouwen.

Arthur Swanevelt, ideeënman van de eerste orde kwam met het idee van ‘De Rode Lopers’, enthousiasmeerde de rest en kwamen bij Conrad, openingsact specialist pure sang uit, om de act aan de man te brengen.

Wij verzekeren u; met deze act haalt u een theatrale, bijzondere en vooral vernieuwende, indrukwekkende opening- en welkomst act in huis.

Kwaliteit, denken buiten de kaders, flexibiliteit, perfectie en nette afwerking van decor is ons motto. Onze honderd procent inzet en vooral het ongelooflijk veel plezier wat we hebben in het vak, maken deze exclusieve act tot een TOP act van formaat.

Medewerkers openingsact De rode Lopers
Michel Krot Medewerkers De rode Lopers
Loes de Bruin Medewerker openingsact De Rode Lopers
Arthur Swanevelt Medewerker openingsact De Rode Lopers
Conrad Stockmann Medewerker openingsact De Rode Lopers