Ontvangst act De Rode Loper met ‘De Grand Dame’.

Deze 40 meter lange Rode Loper met ‘De Grand Dame’ als ontvangstact kan helemaal recht of, met hoeken en Efteling bochten neergelegd worden zodat de 40 meter altijd past. Uw gasten zien bij aankomst niet alleen een hele lange Rode Loper, zij ervaren ook zijn extreme lengte en zijn bijzondere manier van plaatsing. Deze ontvangstact is: officieel en statig voor uw entrée, of dwars door de directiekamer, stoepje op stoepje af, over de grasmat, als zebra over de weg, of zelfs met het pontje over water. Alles is mogelijk bij deze bijzondere ontvangstact en altijd in goed overleg!

Op de Rode Loper ontvangen en begeleiden de twee acteurs uw gasten over de Rode Loper naar de entrée alwaar zij op de rode knop mogen drukken…

De loper van 40 meter heeft aan weerszijden prachtige goudkleurige paaltjes met gouden koorden of voor de avond rode lampjes, die de gasten als het ware naar de ingang dragen. Uw gasten zullen deze extra lange Loper ervaren als een bijzondere belevenis.

De acteurs van deze ontvangstact zullen geheel passend gekleed gaan in tweedelig rood kostuum, zij geven uw gasten een bijzonder en warm welkom.

‘De Grand Dame’ van maar liefst 3,5 meter hoog staat aan het begin, halverwege, of aan het eind van de Rode Loper. Deze ontvangst act met de ‘Grande Dame’ nodigt uw gasten op theatrale wijze uit om haar brocante gouden rokken te betreden. De Grand dame heeft voor iedere gelegenheid een passend verhaal en wanneer ‘De Grand Dame’ het sein geeft, mogen Uw gasten deze bijzondere doorgang betreden om vervolgens breed lachend hun weg te vervolgen naar uw entrée.

Technische gegevens:

  • Twee acteurs
  • Grand Dame
  • 35 tot 40 meter loper
  • Gouden paaltjes
  • Gouden koorden
  • Lampjes i.p.v gouden koorden tussen de paaltjes adviseren wij bij avond of binnen.