EXTRA’S VOOR UW OPENINGSACT OF ONTVANGST ACT

openingsact-ontvangst-act-01-op

Ontvangstact

‘DE GRAND DAME’

Ontvangst act met de ‘Grand Dame’ van maar liefst 3,5 meter hoog! Deze ‘Grand Dame’ nodigt uw gasten op theatrale wijze uit om haar brocante gouden rokken te betreden. Wanneer ‘De Grand Dame’ aan het gouden koord trekt, opent haar jurk als een theaterdoek. Uw gasten betreden deze bijzondere doorgang om vervolgens breed lachend hun weg te vervolgen naar uw entrée. Bekijk even op onze pagina FOTO’S diverse voorbeelden van deze ontvangst act. Heeft u zelf een bijzonder idee, deel het met ons zodat wij uw ontvangst nog persoonlijk kunnen maken. Voorbeelden van toevoegingen kunt u ook bekijken op onze foto pagina of bel ons even.

 

 

openingsact-ontvangstact-02-de-rode-lopers-op-2

Openingsact

MET ‘DE GRAND DAME’

Naast de rode loper kunnen wij onze ‘Grande Dame’ met bijzondere jurk inzetten als openingshandeling.
Tegen meerprijs schieten wij op het moment van de opening dwarrels en streamers (confetti) voor u af, of verschijnt het logo van uw bedrijf bij het openen van de jurk.

strik voor nieuw gebouw of pand

Openingsact

MET REUZE STRIK

Openingsact voor bijvoorbeeld uw bedrijfspand? ‘De Reuze Strik hangt sierlijk tegen uw pand’ en de Rode Loper eindigt voor het lint dat vanaf de strik naar beneden hangt gespannen voor uw entree. De acteurs placeren uw gasten aan de buitenkant van de Rode Loper zodat ze frontaal en duidelijk zicht hebben tijdens de openingshandeling van uw bedrijfspand. De Rode lopers presenteren een gigantische schaar en nodigen u of een vip uit om het verticale lint door te knippen. Uiteraard kunnen meerdere personen participeren tijdens deze openingshandeling. Op het moment dat het lint valt schieten de acteurs ‘dwarrels en streamers’ (confetti) de lucht in.

 MOGELIJKHEDEN OPENINGSACT

Voor welke gelegenheid is deze ontvangst act of openingsact geschikt?
Er zijn diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld als ontvangst act tijdens de aankomst van uw gasten,  of als bijzondere openingsact met openingshandeling.

openingsact-ontvangstact-04-de-rode-lopers-op-4

Als Ontvangst act is De Rode Lopers zeer goed in te passen bij de volgende events:

De Rode Lopers als ontvangst act bij concert, première, galadiner en Huwelijk.
De Rode Lopers als ludieke ontvangst act bij bedrijfsfeest, bijzonder jubileum, netwerk- of event borrel, open dag en congres.
De Rode Lopers als bijzondere ontvangst act bij het ontvangen van uw gasten in winkelcentrum, op festival of promotie.

Als Openingsact is de Rode Lopers bijvoorbeeld in te passen bij de volgende events:

De Rode lopers met Grand Dame als openingsact voor het te openen nieuwe bedrijfspand, kantoor, winkelcentrum, of nieuwbouw.
De Rode Lopers met grand Dame als spectaculaire openingsact voor uw bedrijfsevenement, personeelsfeest, netwerk-, event, borrel, of congres.
De Rode Lopers met Grand Dame als Openingsact voor uw jubileum,  verjaardag, reclamestunt, of hoogste punt van nieuwbouw.