kerstacts en nieuwjaarsacts

Kerstacts nieuwjaars ontvangstact

Kerstacts voor uw event, dan beginnen we gelijk maar bij de entree. Uw gasten weten niet wat ze zien, een Rode Loper die uw gasten tegemoet straalt. Nu de dagen korter worden komen de lampjes op onze loper echt tot hun recht. Deze loper is rood, maar wie weet heeft u liever een  groene kerst loper. Een knaller van een kerst act, maar vaak ook een nieuwjaars Loper. Bezoekers voelen zich bijzonder en speciaal en bovenal zeer welkom. Uw feest of bijeenkomst begint altijd buiten bij de deur, daar zetten wij de toon voor een bijzonder event. Wij rollen voor uw uit een Loper die zo lang is dat men van verbazing langzaam gaat lopen en volop geniet!

Kerst muziek op de loper

Een kerstloper met kerstbellen en kerstliederen, natuurlijk zorgen wij daar voor. U gasten worden door de Rode Lopers (Acteurs) opgewacht en vervolgens gebracht naar het hoogte punt.

De Grand Dame zorgt voor een bijzondere ontvangst of openingshandeling.

Dan denkt u natuurlijk dat deze “Grand Dame” de weg versperd, maar zij heeft juist haar positie juist strategisch gekozen. Een dame van 3 meter hoog die u verwelkomt en zorgt voor een koninklijke ontvangst. U betreed het feest door haar jurk die statig opengaat zodat u onderhaar door uw weg kan vervolgen.

 

Overzicht van deze kerstloper:

  • Rode of Groene Loper
  • Lampjes langs de  gehele loper
  • koperen paaltjes met lamp of gouden koorden
  • Acteurs in rood kostuum
  • Rode knop en muziek op de loper
  • De Grand Dame als ontvangst of openingshandeling

Heeft u zelf een goed idee, wij ontvangen u met open armen.  Contact pagina