Congres opening met een spectaculaire openingsact

Congres met bijzondere openingsact

Congres openen met een bijzondere ontvangst? Speciaal voor ABNAMRO  is onze openingsact aangepast voor dit event. De prachtige Rode Loper was ruim 45 meter lang, met bochten en hoeken. Acteurs “De Rode Lopers” ontvingen de gasten tijdens dit congres met speciaal aangepaste teksten.  Tijdens deze bijzondere ontvangstact was er ook een speciaal moment voor een openingshandeling met De Grand  Dame.  Elke groep kreeg volledige aandacht en nog belangrijker, een eigen openingsmoment!

In overleg met ABNAMRO  zijn de teksten passend gemaakt aan het congres.

Iedereen werd getrakteerd op een verhelderend gesprek met De Grand Dame. Nadat men onder de jurk van de Grand Dame door was gelopen, kwam het moment om een speciaal ontwikkeld spel te spelen. Bij een opening hoort een fluweel kussen, gouden schaar en natuurlijk confetti streamers. Dit alles kunnen wij voor u verzorgen. Ook kunnen bezoekers bij aankomst een klap geven op een rode knop om daarna een ingesproken tekst en muziek te horen .

Wij werken graag samen met u om tot een TOP opening te komen en juist daarom zijn ook uw ideeën belangrijk.

Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om uw ideeën om te zetten in een prachtig opening moment. Nieuwe ideeën ontstaan door improviseren tijdens een optreden of een opdrachtgever zelf een idee heeft. Wij staan dan ook open voor wijzigingen en een andere kijk, daarom is onze openingsact geworden wat hij nu is.

Voor meer info en mogelijkheden bezoek onze pagina mogelijkheden