Openingsact Bedrijfsfeest | De Rode Lopers

Feest met 22 openingsacts

Feest met bijzondere gasten, namelijk speciale winnaars van de Twix Magical Factory Tour.  Alle winnaars werden ontvangen door twee acteurs, die natuurlijk de directeuren van beide fabrieken vertolkten. De gasten waren na een prijsvraag uitgeloot voor een rondleiding in de Twix fabriek, natuurlijk met als afsluiting een bijzonder feest.

Een speciaal aangepaste Rode Loper maakt de ontvangst nog specialer

Aankomst op het feest met een speciale Twix bus, over de voor dit event speciaal aangepaste Rode Loper. Aanwezig waren natuurlijk ook de twee heren die aan het hoofd staan van de Twix fabrieken. Onze acteurs hadden er een perfect en bijzonder verhaal van gemaakt. “De Grand Dame” trakteerde ieder groepje op een welkomstwoord en bovenal op een warm welkom.

Op weg naar “De Grand Dame “

Maar liefst 22 openingen, inclusief kussen met gouden schaar, lint en natuurlijk het confetti kanon. Na de openingshandeling was daar het moment……..door de jurk van de Grand Dame…..

Bijzondere openingsact

Een Bijzonder opening en ontvangstact van De Rode Lopers. Wilt uw ook uw logo of huisstijl op de loper laten aanbrengen, bel of mail ons om elk idee kleur en vorm te geven

Meer info op onze pagina openingsact