Ontvangst-act-festival-bezoekers

Spectaculaire opening feest begint bij de entree

Spectaculaire ontvangst en opening, dat is wat wij uw gasten meegeven als zij deze bijzondere loper betreden. Het is feest en dat ervaren uw gasten  zodra de eerste stap is gezet op deze bijzondere loper. Uw gasten worden ontvangen door onze acteurs ‘De Rode Lopers’, zij zorgen ervoor dat het wachten een feest is.

Uw gasten vinden het gezellig en een feest om in de rij te staan

Een feestje bouwen op de langste loper van Nederland, wij maken in de rij te staan tot en feest. Zelfs de entree deur is vervangen en maakt plaats voor De Grand Dame. Een drie meter hoge dame die haar jurk graag opent voor haar gasten en zo doorgang geeft op weg naar het feest. De Loper, koperen paaltjes, lampjes en vooral 40 meter loper met acteurs en Grand Dame zet direct de sfeer neer wat elk bedrijfsfeest kan gebruiken.

Uw aanvullende ideeën stellen wij zeer op prijs

Veel is mogelijk; mocht  u aanvullende  ideeën hebben, wij  denken graag met u mee. Andere kleuren loper of lampen behoren tot de mogelijkheden, een openingshandeling met De Grand Dame en zelfs confetti streamers als hoogtepunt. Ook is het mogelijk uw bedrijfs logo aan te brengen op de loper. U kunt De Rode Lopers inzetten als ontvangstact, maar ook kunnen wij onze openingsact inzetten voor een openingshandeling.

Wilt u meer info bezoek dan onze pagina mogelijkheden